FONTOS INFORMÁCIÓ

!!Kedves anyukák és termékeink kedvelői!!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy 2023.1.1.-től határon túli egyesülésen ment keresztül, amelynek során a LOVI márka kizárólagos forgalmazója Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon megváltozott, ezért ezen piacok vezetését ezentúl a Canpol Sp. Z o o. társaság cseh leánycége veszi át.

Ebből az okból adódóan a Canpol Sp. Z o o anyatársaságunk segítségével létrehoztunk új közösségi oldalakat a Canpol babies márka számára, amelyek az egyetlen hiteles közösségi oldalak ezáltal a márka által Magyarországon.

Az új oldalak profilja:

LOVI Hungary

Az eredeti Facebook oldalért LOVI Magyarország továbbá nem felelünk, régi, nem pontos és félrevezető tartalmat jeleníthetnek meg a márkánkról.

Az új hiteles Facebook oldalunkon újra új információkat fogunk hozni az újdonságokról, segítünk az anyukáknak az anyaság különböző nehézségeinek témáiban és nem fognak hiányozni a nyereményjátékok sem.

Az officiális jelentést és részletes információkat a www.lovibaby.com oldalon, illetve a Cseh köztársaság LOVI oldalán találtok, amelyen azonban minden változatlan.

 

Örülni fogunk, ha csatlakoztok hozzánk és az eredeti oldalakat a biztonság kedvéért nem fogjátok többé követni, mivel ezentúl ezen oldalak többé nem tartoznak a Canpol Sp. z o o. társasághoz.

Továbbá követhetitek az új LOVI oldalainkat az Instagramon:

@lovi_hungary

Az eredeti Instagram oldalaknak: @lovi_magyarorszag, már semmi közük a Canpol babies márkához.

A kellemetlenségek miatt nemsoká elindítunk egy hatalmas nyereményjátékot sok érdekes termékkel, biztos ne hagyjátok ki!

Akármilyen kérdéssel kapcsolatban forduljatok a LOVI márka marketing manageréhez a cseh, szlovák és magyar piacon, aki nem más, mint Monika Šnajdrová, monika.snajdrova@canpolbabies.com, +420 703 144 311 , vagy pedig ne habozzatok és keressétek fel közvetlenül a Canpol Sp. z o o. anyacégünket: serwis@canpolbabies.com

Köszönjük és ebben a pillanatban szeretnénk megkérni ennek a jelentésnek a közzétételét, vagy a többi anyuka és termékeink kedvelőinek értesítését.

Köszönjük!

Monika Šnajdrová
Marketing manager CZ+SK+HU

Fedezd fel a termékeinket